NUFFNANG

FOLLOW CIKMALA

TINGGALKAN JEJAK AWAK

JANGAN LUPA TINGGALKAN JEJAK AWAK

LIKE???

Sabtu, 31 Mac 2012

FB OH FB.SEMUA KERANA MU FB

Haiiiiii
kali nie entry  Cikmala pasal FB
ala, laman sosial yg glamour tue..LAMAN MUKA BUKU
hah!! tak tahu
betul la korunk nie KATAK BAWAH TEMPURONG
meh nak bercerita sikit pasal FB dengan Cikmala

LIKE STATUS FRIEND
Cikmala LIKE sebab nak menunjukkan Cikmala
dah baca status korunk tue...
tak kisah la samada status tue cedey ke happy ke
Cikmala pasti akan LIKE walaupon Cikmala tak kenal 
yang pasti dye friend CIkmala...
kalau ada yg tak like Cikmala terlepas pandang ler tue

HARI2 UPDATE STATUS
CIkmala UPDATE hari2
sebab Cikmala suka MY HOBBY n HABIT kot....
walaupon korunk meluat ke hape ke
Cikmala tak kisah
korunk rasa korunk nak like
korunk bulih LIke
sebab Cikmala tak heran langsung pon korunk nak UPDATE status 1 jam 45 kali pong
(walaupon ada dalam hati korunk terdetik tak payah like nanti dye tahu aku baca status dye)
waakakakaka...mesti ada yg berfikiran mcm tue.
kalu betul angkat tangan
UPDATE PIC MAKANAN
sebabnya Cikmala nie rajin sangat amik gambar makanan
lepas tue post kat FB
mungkin korunk malas nak ambik kot.
jadi jgn la nak marah, ke meluat ke hape,
tak nak like n komen bukannya org nak marah pong
lebih baik jgn komen kalau komen pong benda yg menyakitkan hati
yea tak!!!
angkat tgn lagi sekali kalau betul....
salah, duk diam je....ngeeee

LEPAS GERAM KAT FB
kalau la ada sesuatu yg buat Cikmala hangin
pasti Fb jadi sasaran no 2
bukannya nak luah sangat pong saja nak org tahu
hhahahahahaha,,,,
kalau ikut nak luah perasaan sungguh
Cikmala dah luah dulu kat PAKWE
masa tue pong dah lege banyak :-)
hah,,baru la suka2 nak boh dalam FB
padahal hati dah tak sakit mana pong.
sebab HABIT juga
bukan nya nak meraih simpati @ nak FREIND Cikmala tue tumpang sekali
jadi nasi tambah....hahhahha.
takmau komen apa ada hal.....
tak bertambah @ kurang pong sakitnya hati Cikmala nie.
wah3,,,emo plak dah.
tapi tak semua FRIEND Cikmala cam2...
ada yg hati dye WANGI CAM MINYAK WANGI ONE DROP PERFUME
sudi nak kongsi memberi pandangan dan bercerita
jadi jgn la nak marah org tue nak luah perasaan.
tepuk dada tanya la selera

UPDATE GAMBAR
Cikmala nie memang la kaki bergambar..
jadi selain cuci gambar2 tue letak dalam album
Cikmala upload la dalam FB.
untuk tatapan diri sendiri, keluarga dan teman2 Cikmala
Cikmala sendiri pong suka tengok PIC org n LIKE3
kalau korunk rasa malas nak tengok
jgn la tengok,
kalu dah tertengok cepat2 la jari telunjuk korunk tue Klik tempat lain
hahahhahaah
susah sangat ke..
kalu korunk tengok senyap2 pong Cikmala takkan tahu pong kalau korunk tak like
betul tak..betul tak...kalu betul angkat plak kaki.
wah,,,,,apa la minah nie sampai ke kaki plak peginya.

UPDATE PERNIAGAAN
nak PROMOTE perniagaan mestilah hari nak update kan
nama lagi perniagaan
kalu korunk meluat, 
N dalam hati terdetik (nak menunjuk ler tue)
tue bukan AGENDA sebenar dye tau
kalu tak PROMOTE camne org nak tahu kita jual ape
bukannya nak menunjuk-nunjuk, bongkak n takbur
masalah sebenarnya hati korunk tue kot
takdeq keje nak buat..
kalau korunk tak mau
mungkin org lain mahu...yea tak
dalam 1000 org mesti ada satu yg suka..

p/s : yang penting apa-apa hal SEMUA HAK MASING2
nak suka ke takmau suka ke, nak meluat ke
yg penting CIKMALA tak pnah nak meluat2 kalu korunk buat POINT2 kat atas tue
CIKMALA sokonk je.
N yg penting LIKE walaupon tak komen
no..no..no dengki2 tau

2 ulasan:

remyhazza berkata...

kejab ..... nak like statement cik mala.... lebih2 lagi kat pic makanan tu...he3

pinkcolour82 berkata...

HAHAHAHHAHA.......WAT LAWAK PLAK EN.REMYHAZZA KITA NEH...TAPI LIKE3.JGN TAK LIKE.

ANDA MUNGKIN JUGA MEMINATI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...