NUFFNANG

FOLLOW CIKMALA

TINGGALKAN JEJAK AWAK

JANGAN LUPA TINGGALKAN JEJAK AWAK

LIKE???

Ahad, 26 Februari 2012

CiKmAlA hAdIr MeSyUaRaT TaNaH

Haiiiiiii
Wah, mesti korang pk Cikmala keje Pejabat tanah ke!!!!
hahahahahah, betul tak Cikmala cakap!!!
tak betul takpe la, bukan jadi benda2 pong :-)
3 hari Cikmala cuti,,
bb mak Cikmala buat KENDURI MENYAMBUT MENANTU
Amboiiii dah 3 menantu MOK yea...
kisah kenduri tue nanti Cikmala upload pic dulu yea.
kemudian critaaaaa...
abes cuti, baru park MOTOR PINK Cikmala kat depan Pejabat
Sjn Cikmala keluar bgtau esok kita g Putrajaya
ada Mesyuarat tanah PDRM.
alamak KL lagi
baru semalam balik dari KL.
bau Kl dop abeh lagi.ke guane!!!!
esoknya Cikmala siap2, amek gaji nk buat belanja kononnya
gerak dari sini kul 10 pagi
sampai CITY PARK Hotel yang Cikmala nak duduk kul 6.30 petang
Hotel nie kat belakang Chowkit tak silap Cikmala
sejuk gler ekon,,godek punya godek remote ekon
baru la Cikmala lena tdo.
1 bilik untuk sorang katil double.
No bilik 105 tak silap Cikmala la......
kul 6 Cikmala dah bangun siap2
tunggu Sjn Cikmala Coll je...
kul 6.45 cikmala sarapan pagi dengan roti canai telor kedai mamak tepi Hotel
dah check out Hotel
kami ke destinasi KDN Putrajaya
tbe2 jalan jem kat Putrajaya...
rupanya LTDL 2012 dah stat.
patut la Cikmala tengok ramai pelumba luar negara.
rasa Cikmala dah 2 kali Cikmala datang kat Pej. KDN nie.
sebelom nie mesyuarat mySPATA
kemaskini tanah la konon,,
maklumat satu ape pong Cikmala takdeq.....
jadi 1 hari tue duk relax je la.
makan tengahari disediakan
Cikmala makan dengan semangat Inspira (wah pomot g2)
NASI PUTIH + SAYUR LEMAK + AYAM REMPAH
pas2 balik Terengganu dengan hati yang girang..
Sjn Cikmala nie kalu naik kereta dengan dye
40 kali berenti minum kat Hentian rehat
dye juga yang belanjanya........
selalunya Cikmala tak keluar duit 1 sen pong..
mudah2an murah rezeki beliau....
Amiiiiiiiiiiiiin

3 ulasan:

remyhazza berkata...

wah best nyer pi putrajaya...tak jumpa remy pun....he3

JaSmIn berkata...

wah kak sedapnye aym goreng berempah tu terliur... ;)) hah kak upload le gmabar2 kawin si indra tu ckp kt dia kduri kawin kt cni x jempot pong he3 saje je gurau2 ;D

pinkcolour82 berkata...

hahahahha, remyhazza duk kat putrajaya ke?heehhehehe.
memang sedap min,nanti akak upload.laptop rosak la yunk.tue lama tak upload gambar2 baru.

ANDA MUNGKIN JUGA MEMINATI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...