NUFFNANG

FOLLOW CIKMALA

TINGGALKAN JEJAK AWAK

JANGAN LUPA TINGGALKAN JEJAK AWAK

LIKE???

Selasa, 8 Ogos 2017

PERSIAPAN MAJLIS HARIJADI MIKHAIL (PART 1)

Assalamualaikum semua....
Ha hah,,,lama benor Cikmala tak ke udara kan? πŸ™Š bukan tak pnah nak menaip di blog sendiri ni,,beberapa kali dah mencuba..taip2 tak save la pulak.adoiiiii.....bulan ni Cikmala bz duk pikir menu dan persiapan lain untuk Majlis Harijadi Muhammad Luth Mikhail 03 September ni. 
Yang ni Cikmala buat untuk Guddies nak bagi anak2 yang datang pada majlis tu nnt.Guddies Cikmala belum pikir lagi nak letak apa di dalamnya.nnt cik mala update balik ok 

Yang meriah sangat ni untuk Toppers makanan nnt..Cikmala buat sendiri juga..suka2 je buat ni.nnt nak ambik gambar.tu je yg pentingnya 

Yang ini pulak untuk gantung gambar mikhail di dinding nnt,,,beli je kat DIY.yang tulisan hot wheels tu Cikmala buat je sendiri.Pas2 lekat.kata nak ikut tema kan πŸ˜œπŸ˜›πŸ˜.save bajet
Ni Photo Mikhail yg Cikmala buat sendiri juga. Clip tu Cikmala beli kat DIY pas2 print out je HoTwheels tu.SenangkanπŸ˜‚
Ni satu lagi alternatif Cikmala sempena harijadi Mikhail kali ni.hasil tangan sendiri. Puas hati. Walaupun hasilnya tak sama mcm beli kat kedai.Nak cari Topi pun susah ikut tema ni. 
Ha Hah,,,20 beg untuk guddies yg datang awal masa majlis tu nanti. hasil tangan Cikmala sendiri,,cuma print out je sticker Hot wheels tu nanti,,tepek je kat depan beg guddies ni nanti.nanti Cikmala tunjuk hasilnya.☺️

Tiada ulasan:

ANDA MUNGKIN JUGA MEMINATI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...