NUFFNANG

FOLLOW CIKMALA

TINGGALKAN JEJAK AWAK

JANGAN LUPA TINGGALKAN JEJAK AWAK

LIKE???

Sabtu, 24 September 2016

MUHAMMAD LUTH MIKHAIL TURNS 3

Assalamualaikum semua..
lama sgt tak berkunjung ke teratak sendiri. terlampau bz ngan urusan dunia.๐Ÿ˜‚ pada 03/09/2016 yang lepas genap umur Mikhail 3 tahun,jadi cikmala sepakat nak buat majlis kecil-kecilan.Alhamdullillah,,majlis dah pun selesai dengan jayanya.tahap kepuasan 90% lebih sikit daripada majlis tahun lepas๐Ÿ˜˜

kad jemputan tahun 2016 ni....ha hah,,cikmala design sendiri.ok tak??☺️
Kek harijadi mikhail,,masa sampai,,papa mikhail kata kosong je kek ni,,tapi takpe la.ok la sikit kan,,daripada tahun lepas.kek choclate moist (sedap)

Candy table ni Cikmala yang buat sendiri.save bajet.yang penting budak2 suka tgk coklat2 tu.

menu kali ni :-
๐Ÿ‘‰Bihoon,
๐Ÿ‘‰satay Alhamdullillah, satay kawan cikmala yang sponser,, semoga dye panjang umur,,murah rezeki selalu hendaknya..Aamiin
๐Ÿ‘‰Apam polka dot
๐Ÿ‘‰Pau (adik Cikmala yg buat)
๐Ÿ‘‰keropok keping
๐Ÿ‘‰nasi impit
๐Ÿ‘‰Agar-agar merah
๐Ÿ‘‰Hotdog











kawan2 yang hadir,,Terima kasih semua sudi hadir,bagi mikhail hadiah...semoga murah rezeki selalu hendaknya..Aamiin







suka sangat budop cerdik ni๐Ÿ˜˜
setiap gambar,,ada 1000 satu cerita..jadi pembaca semua boleh tgk gamba ye..pnat jari2 cikmala nak menekan keyboard phone ni๐Ÿ˜†
hadiah harijadi dari ummi ngan papa untuk adik,,Semoga ALLAH panjangkan usianya, sehatkan badannya, akhlaknya, agamanya, sejahterakan jiwa dan raganya, alirkan rezekinya melalui tanganku, anugerahkan kepadanya kecerdasan akal dan kejernihan hati. Aamiin๐Ÿ˜‚

YA ALLAH,,,Bantulah aku, mendidiknya, berbuat baik kepadanya dari sisiMu. Aamiin ๐ŸŽ‚๐Ÿฐ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜
#Mikhailturns3

ni hadiah ibu ngan abah beli.suka sgt duk main benda alah ni.


suka sgt dapat jam,,untie wawa ngan uncle fadli kata tahun depan nop sekoloh doh.jadi jam adalah hadiah terbaik☺️ tq untie and uncle

Tiada ulasan:

ANDA MUNGKIN JUGA MEMINATI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...