NUFFNANG

FOLLOW CIKMALA

TINGGALKAN JEJAK AWAK

JANGAN LUPA TINGGALKAN JEJAK AWAK

LIKE???

Ahad, 16 Ogos 2015

Part 1 - MAJLIS HARI LAHIR MIKHAIL

Assalamualaikum semua

kali nie Cikmala nak story about MAJLIS HARI JADI MUHAMMAD LUTH MIKHAIL yang akan diadakan Pada 03 September 2015 ( khamis) bulan depan.😍

tak sabar rasanya...

masa Mikhail 1 tahun tak buat majlis apa2...jadi skang Mikhail dah pandai dan cerdik.apa salahnya kali nie kami sekeluarga sepakat buat majlis kecil2an nie..janji seronok tue yg penting.✌🏻️

berbalik pada cerita Majlis tadi semula

1) TEMA - Lightning Cars Mcqueen tapi tak sepenuhnya ikut tema.

2) MENU UTAMA - Kek Harijadi ( Done) ,Mee hoon goreng biasa & singapore, Roti Jala ngan kuah kari 200 pcs ( done ) , keropok keping, agar2 ( Puan Jamilah Sponser merangkap mak Cikmala), Pai Ayam (ieda merangkap adik cikmala) dan guddies2 belom cari lagi.

3) MINuMAN - Sirap Lemon

4) PROP MAJLIS - cikmala buat sendiri je. save bajet😊😉
 
Amik kau...
Majlis sekangkang kera, siap ngan kad jemputan dop tahan tu 😝
belon nie penting...
budak2 suka..
lagi2 Mikhail







flag yang Cikmala buat sendiri,,
guna komputer pejabat senang cter
tarra Flag yang dah siap di buat
ok la kan,,,walaupon comot sikit


Tagging menu yang dah siap separuh...
cikmala rasa dah puas hati

topeng untuk kanak2
cari2 kedai kat sekitar kuala tganu nie sikit punya susah...

kain alas meja,,
tarra, cantikan....janji ikut tema sudah✌🏻️✌🏻

akhirnya....
jumpa juga benda alah nie kat kemaman
bukan dekat kuala tganu
ha hakkk.....😋

1 ulasan:

Izz Latif berkata...

Hi, saya sangat menyukai blog anda! ZALORA Malaysia kini sedang mencari blogger yang berbakat, dan saya tertanya adakah anda berminat untuk satu kolaborasi blog bersama kami. Anda boleh hubungi saya di izz.latif@zalora.com.my jika anda berminat dengan tawaran ini dan saya akan berikan segala butiran di sana. Harap dapat balasan emel anda secepat yang mungkin!

ANDA MUNGKIN JUGA MEMINATI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...