NUFFNANG

FOLLOW CIKMALA

TINGGALKAN JEJAK AWAK

JANGAN LUPA TINGGALKAN JEJAK AWAK

LIKE???

Ahad, 16 November 2014

3 HARI 3 HOTEL

Haiiii.......
 
pembaca blog Cikmala dan haiiiii untuk pengunjung yg tak sengaja singgah ok.Cikmala eppy sangat korunk singgah n sanggup baca entry cikmala yg sengal sangat nie. ^_^
 
huaaaaaaa......
 
ari nie cikmala di buli oleh anak manja sorg.skang dye dah tdo.jadi Cikmala tergerak ati nk taip entry pasal 2-3 ari lepas masa cikmala g Bukit Aman untuk Pelabelan aset.
kul6 baru gerak dari terengganu....jadi malam la dekat kul1 cikmala sampai.ha hah...mula la gaduh ngan bos tak tau nk tdo mana....yg gaduh tue cikmala tipu je ok...jgn pecaya.
kali nie sampai 3 hotel cikmala tukar.dari City Park ke City inn...dari City Inn ke Hotel Maria.
sebabnya takde air panas je kottttttt.....
Cikmala nk mandi air panasssssssss....huhuhuhu..sengal kan.ok.berbalik pada kisah ari tue.
Nie Hotel pertama cikmala menginap
sebelum2 nie pon kalau dtg Kl sini la
Cikmala duduk pon.no choice
nie Hotel ke tiga....mesti korunk heran.nape hotel kedua takde kan....kan..kan
ha hah...saja je Cikmala tak snap sebab lagi terkejut tahap gaban.mana paipppppp.sampai terjojol biji mata cikmala duk cari.sampai tergelak2 petang sampai ke malam dengan teman sebilik cikmala

hotel yg last cikmaaa duduk plak..sampai taknak kua pulak dr bilik mandi.best pulak mandi air panas...jakun kannnn....ha hah.
Bos belanja....yeaaaaaaaa
Nasi Ayam kampung
Wong solo kat kg baru...ye ke cikmala sebut!
cikmala pon lupa dah..tapi cikmala mkn separuh je.
selera takde.nape? sila jgn tanya.
patner 1 Jabatan  n satu bilik hotel....
katil asing2 ok.....hahahhhhha
Jgn salah paham.
Cikmala bukan nk tunjuk Iphone tue kat korunk
ha hah...bos punyaaaaa tue.bila masa pulak enterprem.ngeeeee..
Cikmala nk tunjuk tue la kejenya cikmala p sana.label kan aset.skang korunk dah faham kan.
nie yg nk story nya..dari stat mandi malam tue duk tergaru2 mcm beruk mak yeh.sampai mber sebelah takleh nk tdo.punya la tak tahannya....smp tahap nk soh mber tolong garu....tue cikmala tipu je ok 
Suasana bilik mesyuarat tgkt 12 Bukit
Aman pagi ari tue.seronok juga sebab tak melibatkan org lain
Yuhoooooo......malam tue kami naik komuter
bertiga....round2.smp token mber dop tau letok mana.ok,,,,sila lah bayar denda kata pengawal komuter tue...kalau tdk awak tak boleh balik...tdo cni......ha hah...tue cikmala tipu lagi
Sebelom keluar g ronda2......
Cikmala makan bihoon kat belakang hotel tue.
Ha hah....nie katil bilik bos ok...
siap antar wasap...
nk bg cikmala jeles la tue...
huaaaaaa......mmg jeles pon.

2 ulasan:

Najib Ariyan berkata...

Salam... saya rasa setting blog ni kena ubah sikit lah... gambar dia terlebih besar dan terkeluar dari jarak entry... ke memang nak buat macam tu?

pinkcolour82 berkata...

w,salam..

heeee...saya nk ubah juga.tapi lupa paswod.sebab update pakai phone.terima kasih sebab prihatin. ^_^

ANDA MUNGKIN JUGA MEMINATI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...