NUFFNANG

FOLLOW CIKMALA

TINGGALKAN JEJAK AWAK

JANGAN LUPA TINGGALKAN JEJAK AWAK

LIKE???

Sabtu, 26 Januari 2013

DATING MAKAN2-T-TIME

Haiiii......
Semalam cikmala balik kuantan.bincang2 tentang mak mertua cikmala yg akan kena operation minggu depan.hal tue nnt cikmala buat entry yea.meati korunk tertanya2.apa kena ngan beliau!!!!!penuh ngan tanda soal kam..kam..kam..balik cikmala bgtau pakwe rasa nk makan ice cream kat t-time.seperti biasa pakwe cikmala tak pnah nak menolak.singgah sudah pasti.makan la kami laki bini kat situ untuk yg ke beberapa kali ntah.Cikmala pong dah lupa.ngeeee.....opssss,,,cikmala lupa nk bgtau masa kat kuantan cikmala ada singgah kat satu kedai nama dye car perfume shop.....wah,,,,minyak wangi kereta bermacam2 jenis.pakwe cikmala berkenan ngan 1 minyak wangi nie.logo dye nak sama mcm starbuck.kiut n wangiiiiiii.....^_^

1 ulasan:

Remy hazza berkata...

he3...memula remy perasan...starbuck ke tu ? rupanya bukan....he3

ANDA MUNGKIN JUGA MEMINATI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...