NUFFNANG

FOLLOW CIKMALA

TINGGALKAN JEJAK AWAK

JANGAN LUPA TINGGALKAN JEJAK AWAK

LIKE???

Ahad, 23 Disember 2012

SCAN UNTUK IUI KALI KE-2

haiiiii.......
hari nie ntah temujanji ke berapa la dop tau..
sampai boring tahap gaban.tbe2 terkeluar dari mulut pakwe Cikmala.lepas nie kita buat IVF terus....tawakal la Rm5000 lebey pong.ari nie Cikmala terpaksa bawak GL dari pejabat.bb selalu bila tbe kat sana tak detec (oh,my english) sampai klinik harian,,,mak oiiiiiii (buat2 terkejut beruk) padahal dah tau memang org beratur panjang.dapat no 0095.95-61 orang.cer teka bape lama Cikmala nunggu nak daftar.......teka je.adiah takdeq....lalalalalalalala.....
dah siap daftar,,,Cikmala masuk terus kat kaunter iui untuk scan.nurse kata g kencing dulu.doktor dah ada nie.Cikmala tengok doktor laki ada la.biar betul.cikmala dpt doktor laki ari nie.tapi tak rasa malu sangat.bb doktor tue dah tua sangat.lagi satu sbb die memang doktor pakar yg dah lama.dah siap scan tvs12,,cikmala tanya nurse.nurse ada telor tak???dye jawap ada......owh.bb tak conpiden injet ubat betul ke tak sebelom rawatan nie.owh,,,,masa untuk amik ubat la plak.menunggu lagi dan lagi dan lagi.....26/12 Cikmala buat iui kali ke-2....doa2kan Cikmala yea korunk semua...bye3

1 ulasan:

Remy hazza berkata...

amin...
mudah mudahan kali nie menjadi..... kita doakan ramai2 ye....

ANDA MUNGKIN JUGA MEMINATI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...