NUFFNANG

FOLLOW CIKMALA

TINGGALKAN JEJAK AWAK

JANGAN LUPA TINGGALKAN JEJAK AWAK

LIKE???

Rabu, 26 September 2012

SCAN TELOR

haiiii.....
ari nie Cikmala bangun pagi2
solat subuh dan siap2 nak pergi HSNZ K/Trg
Cikmala ada temujanji dengan Doktor pakar
untuk scan pembesaran telor ari ke 12 period.
nak parking kereta sempot kalu kat hospital nie.ramai betul org.tue tak kira nak daftar kat kaunter lagi.siap2 daftar.nurse suruh Cikmala tunggu doktor sekejap.tunggu dlm 5 minit.Cikmala tgk ramai org yg senasib ngan Cikmala ari nie nak wat iui.bila nurse panggil Cikmala siap2 baring atas katil yg disediakan kat situ.
bila Doktor scan.Doktor cam terkejut,pastue Cikmala curi2 dgr perbualan Dr ngan nurse tue.awak bg apa kat dye,telor banyak n besar keluar nie?nurse tue jawap saya bagi cam biasa je Doktor.clomid....pas2 Doktor tanya bape lama dah kawen? nurse jawap 5 tahun....pas2 nurse tue cakap kat Cikmala.dik,mintak2 awak ngandung la nnt.bb telor awak besar molek.cikmala jawap dalam ati Insya,Allah....Amiiin,mudah2an....dalam ati berbunga2..hahahahha...
kali nie Cikmala kena mkn ubat banyak sikit.bb batuk,selesema.yg buat Cikmala takut esok malam kul8.30 Cikmala kena cocok ubat tue sendiri kat perot.bukan takut apa.takut tersilap cocok.jadi yang pasti ari ahad pagi Cikmala ngan pakwe akan buat PROSEDUR UNTUK IUI.doakan Cikmala yea semua....^_^
yang bertambah eppynya pakwe Cikmala manja2 kan sangat Cikmala ari nie.heeeee....(gelak gatal)


4 ulasan:

Nens Collection berkata...

SEMOGA MENJADI AMIN..;)
PERKEMBANGAN POSITIF DH TU..HEHE

JaSmIn berkata...

wah seronoknya dengar citer kak, mudah2 an cepat2 dpt baby ye ,berkat usaha akak insyaAllah berjaya caiyok2!!

JaSmIn berkata...

wah seronoknya dengar citer kak, mudah2 an cepat2 dpt baby ye ,berkat usaha akak insyaAllah berjaya caiyok2!!

Remy hazza berkata...

remy doakan yg terbaik..... semoga semuanya berjaya nanti.....amin

ANDA MUNGKIN JUGA MEMINATI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...