NUFFNANG

FOLLOW CIKMALA

TINGGALKAN JEJAK AWAK

JANGAN LUPA TINGGALKAN JEJAK AWAK

LIKE???

Selasa, 1 Mei 2012

MYCINEMA- MARVEL ADVENGES 2012

Haiiiii
jumaat lepas Cikmala & PAKWE tengok wayang
^^ MARVEL ADVENGES 2012 ^^
kat panggung wayang EC MALL KUANTAN
cter nie best, betul Cikmala tak tipu...hahahahahahahha
nak tau korunk p la tengok sendiri.
kelakar sangat bila THOR nak menyelamatkan abg angkatnya
yang jahat si LOKI HOME dan mempertahankan abgnya itu
BLACK WIDOW menyatakan kepadanya bahawa abgnya telah membunuh 80 org dalam masa 2 hari.
dengan selamba dye jawap..ABG ANGKAT
The Avengers menggabungkan adiwira Captain America, Thor, Iron Man, The Hulk, Hawkeye dan Black Widow menentang peperangan yang dicetuskan oleh Loki. Hal ini mendorong Nick Fury, pengarah agensi keamanan sejagat (S.H.I.E.L.D) untuk mengumpulkan kesemua adiwira berkenaan.
 ^^ BLACK WIDOW ^^
Berbeza pula perasaan teruja bagi pelakon Scarlett Johansson yang merealisasikan karakter Natasha Romanoff atau Black Widow iaitu seorang pengintip wanita yang licik.Akuinya, dia mempunyai masalah untuk mendapatkan sosok badan ideal bagi seorang wanita, namun peranannya dalam The Avengers berjaya memberikannya sosok badan yang diidamkannya itu.“Setiap wanita pasti bimbang akan masalah ini dan saya tidak terkecuali. Tapi hasil daripada meluangkan masa di gimnasium, saya dapat memakai sut kulit yang diberikan untuk watak Black Widow,” tuturnya


 ^^ CAPTEN AMERICA ^^
Malah Chris Evans juga turut merasakan perkara yang sama. Chris sebelum ini pernah melakonkan watak yang sama iaitu Captain America dan adiwira Johnny Storm dalam siri filem Fantastic Four.Namun Hemsworth dan Evans juga berkongsi sikap yang sama iaitu tidak serius ketika mula-mula berasa di set penggambaran The Avengers.
“Sebelum saya dibenarkan melihat Hemsworth dan Downey Jr. 


memakai sut lengkap adiwira masing-masing, saya menyelinap pada waktu malam semata-mata untuk 


menyaksikan sendiri sut itu di depan mata. Perangai saya itu tak tumpah seperti seorang kanak-kanak!” 


akui Evans.Namun Evans dan Hermsworth mula serius apabila Downey Jr. menegur sikap mereka itu. 


Kata Robert: “Kamu semua pelakon profesional! Serius sedikit.”Ungkap pula Hemsworth:


 “Sejak daripada kejadian itu kami lebih terkawal. Pada masa yang sama saya dan Chris akan memantau 


diri satu sama lain.


 ^^ HOWKEYE HOME ^^
 ^^ INCREDIBLE HULK ^^
Bagi Mark Ruffalo yang membawakan watak Bruce Bannner atau The Hulk, perasaannya terlibat dalam The Avengers sukar digambarkan dengan kata-kata.“Saya pernah terfikir untuk melakonkan watak Hulk sendirian dalam sebuah filem tapi bergantung juga pada pihak Marvel dan selera peminat. Terbabit dalam filem ini sangat mengujakan! Pelbagai pengalaman luar biasa dapat saya kaut dan rasanya seperti bermain dengan pasukan bola sepak All-Star NFL (National Football League),” ujarnya.



 ^^ IRON MAN ^^
Mula memainkan peranan Tony Stark dalam filem Iron Man pada tahun 2008, nama Robert Downey Jr. semakin diingati.“Sejak lima tahun lalu apabila pertama kali Iron Man dibikin sehingga ke hari ini kami sentiasa mendapat respons positif. Kesemua tiga francais yang dilancarkan sebelum ini berjalan lancar. Jika produksi terbaharu ini (The Avengers) tidak menjadi, pastinya akan menjejaskan hasil selepas ini,” katanya menerusi sedutan temu bual yang dibekalkan kepada Kosmo! oleh syarikat produksi The Avengers, Paramount Pictures.Bagaimanapun satu fakta yang menarik, Downey Jr. sebenarnya seorang aktor yang sentiasa bergantung pada kopi untuk terus bermain dan mencorakkan karakter Iron Man.“Sudah tiga kali saya memainkan watak adiwira. Penat tetapi, peranan itu sentiasa menarik minat saya untuk lebih bereksperimentasi. Saya dapati kafein membantu saya untuk terus beraksi, bukanlah banyak mana pun cuma sekadar kuantiti yang mencukupi.“Saya sebenarnya bimbang sepanjang melalui penggambaran filem ini, sama ada ia akan berjaya atau tidak. Tapi percayalah filem ini merupakan naskhah hebat!” luah pelakon berusia 47 tahun itu.

 ^^ ADIK THOR ^^
LOKI HOME
 ^^ NICK FURY ^^
 IRONMAN & CAPTEN AMERICA
 THOR & CAPTEN AMERICA
Thor, watak separa dewa yang membenarkan pendukungnya, Chris Hemsworth berasa lebih teruja. Dia mengakui sangat teruja saat ditawarkan watak yang menggabungkan semua adiwira dalam satu filem.




lagi mencabar bila INCREDIBLE HULK keluar...
sekali hentak je......
IRONMAN & INCREDIBLE HULK
Mampukah pasukan yang terdiri daripada Iron Man, The Incredible Hulk, Thor, Captain America, Hawkeye dan Black Widow mengalahkan kuasa jahat yang diketuai oleh Loki?
mestila BOLEH kan........

2 ulasan:

remyhazza berkata...

wah...detail ulas pasal setiap watak dlm avengers nie.... best kan !
remy pun baru kuar entry the avengers nie....

pinkcolour82 berkata...

hhehehehehehe
alamak, camne leh tak pasan nie....
sowyyyyyyy

ANDA MUNGKIN JUGA MEMINATI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...