NUFFNANG

FOLLOW CIKMALA

TINGGALKAN JEJAK AWAK

JANGAN LUPA TINGGALKAN JEJAK AWAK

LIKE???

Isnin, 30 April 2012

PELABURAN CIKMALA TAHUN 2012

Haiiiii....
lama dah Cikmala nak buat ENTRY nie..
tapi PIC takdeq & idea dop mari :-)
sekarang pic dah ada, idea sudah mari lor.......
baru la lengkap penulisan neh..hahahahahha
lagak cam PENULIS berkaliber je Cikmala neh kam..kam..kam
PINJAMAN LOAN ASB DENGAN MAYBANK
sebelom nie Cikmala pernah tanya dekat EASY.
akhirnya melekat dekat MAYBANK 10 jan 2012
sebenarnya lama dah nak buat tapi
Cikmala tak dapat kelulusan dari PAKWE.
tapi skang dah dapat keizinan.
jadi bulan2 Cikmala potong RM301 hinggit.
akhirnya Cikmala MENABUNG dengan cara nie...
nak harap POTONGAN SLIP GAJI bulan2 dalam ASB & TABUNG HAJI
tiap2 bulan mengorek keje Cikmala........
camne nak simpan.

panel syariah ASB KATA HALAL
panel syariah bebas KATA HARAM
org yg nak masuk juga, takmiq pada pendapat kata HALAL
tak yakin tgglkan lah cari benda yang yakin

berlaku pertindahan pendapat
ada panel syariah kata harus ada panel syariah  mempertikaikan
dari segi warak kita tdk menggunakannya
dari segi syariat masih boleh mempergunakannya

jadi Cikmala takmau WAS2 dalam pelaburan nie OK
WAS2 jadi lain plak..
apa2 hal pong atas diri korunk sendiri

4 ulasan:

remyhazza berkata...

tepuk dada tanya selera.......he3

ecadwinkyasha berkata...

kalau was2 baik takyah buat kan cik mala?.ehehe :)

pinkcolour82 berkata...

hah,, betul la tue :-)

Tanpa Nama berkata...

betol lah tu, kalo was2 jgn buat, zaman skarang ni lebih baik simpan emas sbnarnye..beli la brang kemas banyak2 hehe cik mala kan suka jugak barang kemas hehe

ANDA MUNGKIN JUGA MEMINATI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...