NUFFNANG

FOLLOW CIKMALA

TINGGALKAN JEJAK AWAK

JANGAN LUPA TINGGALKAN JEJAK AWAK

LIKE???

Sabtu, 2 Julai 2011

"KONTEST BLOG AKU PANAS"

haiiiii......sejuk terasa(bukan duk kat genting tau)
duk kat KFC daaaaaa..........

sape nak join klik cni yer

waaa, hadiah dye TRAFFIK untuk blog
bestnya hadiah dye, leh tahan......
sape yg tak nak erk....

perkara panas yang pernah blog saya lalui seminggu yang lepas

bila seorang blogger CHAT kat SHOUTMIX saya BERBUNYI:-

^^^^^^^^Eyeks!^^^^^^^^^^
(sampai skang saya terpikir2 apa maksudnya)
^^^^ KONPIUS^^^^^
kalau saya PK jahat (memang panas mata saya yg memandang)saya takdeq buat salah ngan dye pong...
kalau saya pk baik(ada ke aku PK baik!!!!!!!) ape erk!
jadi last2 saya buat tak tahu...lalalalalalaallaalalala.
kalau si BLOGGER tersebut terpikir AKU ke YG TULIS!!!
cepat2 la BAGITAU SAYA, apa maknanya sebenarnya.........hehehehhehee.

saya nak tag sape erk:-
ann
pembawa wacana

7 ulasan:

wan_cikgumuzik berkata...

thanks sudi join kontest cikgu.. cikgu sangat hargainya.. :D

pyejal berkata...

saya nk cuba explain maksud "^^^^^^^^Eyeks!^^^^^^^^^^" tu.

maaf, mungkin yg dimaksudkan ialah paparan pada blog cikmala ni. pendapat saya, terlalu banyak widget, grafik dan susun atur entri (penggunaan font) yang mungkin terlalu banyak untuk dimuatkan dalam weblog.
mungkin dah tiba masanya untuk buat sedikit penyelenggaraan.

bila page mudah dan cepat keluar, pengunjung akan tak tertunggu utk load page. harap membantu..:)

baca entri terkini di sini:
”pyejal weblog”

wan_cikgumuzik berkata...

thanks join kontest cikgu... :D

wan_cikgumuzik berkata...

jalan2 sini sambil buat spokcheck org2 yg join kontest...

thanks taw... hehehe.. eyeekkss.. apakah??

kasik panasss jerr...

pinkcolour82 berkata...

owh cam tue erk....

pinkcolour82 berkata...

cikgu mai wat lawak..........bukan wat panas..heheheheh

shera haifa berkata...

tag
http://kontestaje.blogspot.com/2011/07/giveaway-from-adyshariz.html

ANDA MUNGKIN JUGA MEMINATI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...