NUFFNANG

FOLLOW CIKMALA

TINGGALKAN JEJAK AWAK

JANGAN LUPA TINGGALKAN JEJAK AWAK

LIKE???

Selasa, 19 Julai 2011

IDA : BLACK AND WHITE CONTEST

First, buat entry bertajuk, IDA : BLACK AND WHITE CONTEST
Second, letak header comel aku kat atas tu dan link kan ke entry ni.
Third, letak gambar Black and white korang dalam entry tu yang korang rase paling CUN la kan.. nak edit ke ape.. suka-

suka korang.. lagi kreatif lagi aku suka..
Tarikh tutup : 12 Ogos  2011, hari Jumaat 11.59pm. (sempena besday incik MJ). Nanti aku listkan link peserta dan nanti kita leh wat blogwalking dan sama-sama tengok gambar mereka.. besh tak??. 
Hadiah: ada tiga jenis hadiah aku nak bagi.. pemilihan pemenang aku buat secara cabut undi ye.. no random-random.. takut yang first-first tu tak dapat.. hurrmmm.. kalau ada rezeki lebih hadiah akan ditambah ye..

1 ulasan:

CIK CHIPSMORE berkata...

salam..hyee dtg singah sekejap..
leh kan jadi kawn..jom join blog sy..
http://waneey89.blogspot.com/?zx=173451e6f47cc0e1

ANDA MUNGKIN JUGA MEMINATI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...