NUFFNANG

FOLLOW CIKMALA

TINGGALKAN JEJAK AWAK

JANGAN LUPA TINGGALKAN JEJAK AWAK

LIKE???

Jumaat, 1 Julai 2011

“HELLO KITTY CONTEST”

kalau korang nak join klik kat cni yer

nie kucing adik ipar saya....saya rasa nak bagi nama SUKI.
bergaduh punya bergaduh nak letak nama, akhir nya dik ipar saya yang menang....skang nama si comel nie JOJO........dah besar gedabak pong.gambar nie pong di ambik masa 2 tahun lepas kot.

Buat 1 entry. Tepek gambar korang ke, anak ko ke, anak sedara ko ke bersama kucing / seangkatan dengan kucing. Maksud seangkatan dengan kucing tu macam harimau pun boleh. Singa pun boleh. Kucing hutan pun boleh. Asalkan angkatan kucing tu menda hidup lah. Anak patung tak aci eh. Kucing rumah korang ke. Kucing jiran ke. Kucing hostel ke. Kucing jalanan ke.
Kalau tu kucing korang, cerita lah apa nama dia. Kalo tu ntah kucing sape-sape, ko rasa nak bagi dia nama apa?
Tepek banner atas sekali tu dalam entry dan sidebar blog korang
Tag 2 orang rakan dan make sure dorang tahu dorang kena tag.
Tajuk entry mestilah “HELLO KITTY CONTEST”
Dah siap, korang tepek url entry tu dalam comment section nih. url entry k. Bukan url blog korang semata! Jenuh pulak haku nak tour cari entry tu satu persatu
Contest bermula hari ini sehingga 27 Julai 2011 jam 10am

saya nak tag kat :-
makadawiyah
cutiesifa

2 ulasan:

fiQ'Ra berkata...

jom2 join..huhu

http://fiqracake.blogspot.com/2011/06/contest-saya-suka-berimaginasi.html

Zie berkata...

tQ JOIN.... GOOD LUCK YER

ANDA MUNGKIN JUGA MEMINATI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...