NUFFNANG

FOLLOW CIKMALA

TINGGALKAN JEJAK AWAK

JANGAN LUPA TINGGALKAN JEJAK AWAK

LIKE???

Sabtu, 2 Julai 2011

GEGAR BLOG JULAI 2011

waaaaaa.......ada contest dari BRO BEN ASHAARI lagi
teruja juga nak join lagi sekali...
meh la kawan2 kita join sama2 erk.....

kalu korang nk juga join segmen nie klik kat cni yer

BRO BEN SOH TULIS APE SAJE ENTRI yg boleh di buat soalan untuk contest akan datang....nie entri saya yea..

@ Akhirnya sempurna tiga album pertama
Bunyi macam koleksi hits terbaik orang lama
Dah ku kata ku takkan henti sampai tua bangka
Kalau habis abjad aku rap dengan angka
Satu dua tiga anugerah diterima
Oh itu tahun lepas tahun ini cuma dua
Tersenyum tiap kali kalah dengan Nurhaliza
Ditertawakan oleh anakku Inca Medina

@ Oh Inca Medina orang secantik nama
Cantik luar cantik dalam cantik macam mama
Hati macam grandmanya anginnya macam papa
Kalau dah merajuk nampak muncung sampai sana
Sebelum jadi drama dah tahu nak buat apa
Nyanyi balik lagu ayat lama ayat mama
Wanita hari ini jaga sensitiviti
Kalau buah hati merajuk boleh cuba ayat ini

11 ulasan:

Azzah berkata...

singgah gegar n follow

Alya Esprézzo berkata...

yuhuuuuuuuuuuu, alya dtg nieeeeeeeeeee nak gegarkan blog julai 2011 !! ehhe selamat berkenalan.. :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

Meck berkata...

jom gegar!!

http://meckomecka.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

cik Ida berkata...

hey, datang sini nak GEGAR belog kamu.. feel free to hit me back yeah :)

ada aku kesah

pha is berkata...

gegar sini dari segment gegar blog julai...
nanti jemput2 lah gegar blog saya pulak..

pinkcolour82 berkata...

haiiii....semua.jom gegar

Rohaizam Rosli berkata...

Gegar gegar gegar gegar gegar.....
follow kamu... sudi2 la jenguk iejam, follow iejam sgt berterima kasih....

http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

A N E F F berkata...

Singgah sini dari blog Ben Ashaari . segmen Gegar Blog Julai ^^,

semoga kentalkan semangat dan teruskn usaha untuk berblogging !
semoga berjaya ya ! and ohh jangan lupa singgah blog saya (:

have a nice day ahead ! gegarrrrrr ! :D

KhAiReDzAiMy berkata...

Salam...

Datang sini nak GEGAR belog awak...
Salam perkenalan...

Selalu-selalu singgah My Blog...

-Adios-

A M E ! berkata...

hey there .

ame singgah dari Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari . wishing you all the best and good luck ya .

keep on blogging . and ohh , jemput singgah blog ame ya bila bila free . haha . :D

and have a nice day ahead !

Jerung Gergasi berkata...

184th follower datang singgah sini =)

jom lawat Sarang Jerung:
Sarang Jerung

dan jangan lupa like page di Facebook jika sudi:
Sarang Jerung on Facebook

kalau nak menang duit tunai jom la join contest top referal bernilai rm150 ni:
contest mudah di Sarang Jerung

ANDA MUNGKIN JUGA MEMINATI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...