NUFFNANG

FOLLOW CIKMALA

TINGGALKAN JEJAK AWAK

JANGAN LUPA TINGGALKAN JEJAK AWAK

LIKE???

Rabu, 20 Julai 2011

CONTEST ANDA BAGI GAMBAR, PRINCE BAGI RM50 !!!

kalau korang nak ikut join klik kat cni
Kategori !!!
1 ) Gambar Kenangan Terindah Bersama Keluarga
gambar nie masa kami sekeluarga berkalah kat GAMBANG WATERPARK.......mandi2 juga, pic wajib snap.....
tak silap nie raya tahun 2010....mak ngan adik2 saya beraya di rumah mertua saya..........
masa nie kami sekeluarga berjalan sakan...sampai ke BUKIT KAYU HITAM......
Syarat-syarat :
  1. Buat satu entry dengan tajuk seperti di atas dan letakkan header blog ini di dalam entry anda ( jangan lupa link kan ke blog ini )
  2. Anda bebas meletakkan seberapa banyak gambar yang anda mahukan tanpa had
  3. Penjelasan bagi setiap gambar amat digalakkan sebagai bonus untuk entry anda
  4. Anda bebas untuk meng " join " kan diri anda dalam semua kategori jika anda mahu(pastikan 1 entry bagi setiap kategori untuk memudahkan kerja untuk buat list..)
  5. Pastikan anda memberitahu kategori yang anda "join" bagi memudahkan kami membuat list dan "update"
  6. Anda bebas untuk " follow " atau tidak blog ini..tetapi pastikan anda sentiasa up to date dengan perkembangan terbaru blog ini bagi memudahkan kerja kami
  7. Anda tidak perlu tag sesiapa tapi anda di galakkan mengajak rakan blogger anda bagi memeriahkan contest ini
  8. Tinggalkan link entry anda di dalam ruangan komen di bawah
  9. Update senarai yang join akan dilakukan pada setiap hari pada pukul 12:00 tengah malam
  10. Pastikan gambar tu ada wajah korang yang asli..no copy paste dari sumber lain..

2 ulasan:

SHEHAN ISMAIL berkata...

Happy family.. ;p Mommy punya macam ni pulak.. http://shehanzstudio.blogspot.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

Ida berkata...

Jom usha2.. http://idacreativecraft.blogspot.com
leh join GA jugak kt ctu.. ;p

ANDA MUNGKIN JUGA MEMINATI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...