NUFFNANG

FOLLOW CIKMALA

TINGGALKAN JEJAK AWAK

JANGAN LUPA TINGGALKAN JEJAK AWAK

LIKE???

Khamis, 14 Julai 2011

"Blogku belum popular.."

jom join kat cni

^^^^saya belum popular..sbb jarang on9
^^^^Atau bakal popular..sbb rajing dan terlebih on9,rajin terjah blog2 yang lain,rajin komen kat blog lain...

Adakah blog anda belum popular?
Atau tak berapa popular?
Atau tak ramai follower?
Memerlukan medan untuk mempromosikan blog anda?
Atau nak tambah kenalan/follower???

Hah, jom sertai segmen ini...
1. Ambik header blog ni, beserta link entri ni, buat 1 entri...
Dengan tajuk : "Blogku belum popular.."
2. Dalam entri tu, korang bagilah sebab kenapa korang rasa blog korang belum popular..
Atau bakal popular....
3. masukkan link entri kat komen dalam entri ini...

5 ulasan:

bexraz berkata...

jom terjah..

http://bexraz.blogspot.com/2011/07/blogku-belum-popular.html

hite me back k...dnt forget...

Marina berkata...

Blog tak popular datang melawat...

Jom melawat blog tak popular
Blogku Belum Popular

et berkata...

salam kenal

et dtg sini
hi

pinkcolour82 berkata...

haiiiiiiiiiiiiiii..
salam kenalan juga yer

pinkcolour82 berkata...

saya melawat erk.....jom

ANDA MUNGKIN JUGA MEMINATI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...