NUFFNANG

FOLLOW CIKMALA

TINGGALKAN JEJAK AWAK

JANGAN LUPA TINGGALKAN JEJAK AWAK

LIKE???

Ahad, 13 Mac 2011

RAHSIA*DI SEBALIK*BAJU*T-SHIRT
haiii.....korang suka pakai t-shirt!!saya pon suka kadang-kadang.mari kita tengok rahsia di sebalik baju t-shirt yang korang selalu duk pkai 2..mungkin pada korang ianya biasa sahaja @ sekadar suka-suka.tetapi yang bagi yang melihatnya,ia secara tidak langsung menterjemahkan imej @ peribadi sebenar korang.namun ini tidak 100% betul dan kalau betul hanya kebetulan sahaja.
gambar tempat-tempaat menarik-anda sukakan kegiatan pengembaraan yang adventure.peribadi yang berani dan tegas,tidak suka mendiami sesuatu tempat dalam masa yang lama.aktif dan tidak boleh duduk diam.

gambar personaliti di sanjung @kump rock-suka bergaul dengan golongan2 tertentu.tidak pernah gentar @peduli apa orang lain fikir mengenai mu

gambar iklan- mudah mesra dan peramah,terlalu cerewet dan berhati-hati terutama dalam kewangankedekut,simple dalam berfesyen tidak suka kilat2 bergemerlapan.

gambar havey metal-nakal dan degil selalu bermegahsukakan sesuatu yang baru sombong adakala bangga tak menentu.

gambar logo & lambang perniagaan- angkuh dan suka menunjuk2,mementing status dan sangat pemilih rakan-rakan untuk bergaul.namun tertanam dalam hati sikap positif berbudi bahasa dan suka menolong orang tetapi sesama dalam lingkungan korang sahaja.

gambar kolej @ universiti- benar2 menghargai kolej/universiti korang sendiri.menghargai ilmu pengetahuan serta status dan taraf sosial.
mementingkan rumah dan keluarga.peramah dan suka mendapat perhatian,citarasa yang tinggi dan tidak suka berahsia.

lukisan tangan- sangat mementingkan rumah dan keluarga,peramah dan suka mendapatkan perhatian.citarasa yang tinggi dan tidak suka berahsia.

gambar kartun @ tulisan kata2- murah hati dan sentiasa sedia menolong mereka yang memerlukan.tidak pandai menyimpan rahsia dan sering bersikap terbuka.sangat menggemari dunia hiburan.senang di ajak bergurau dan berjenaka tidak mudah ambil hati @ merajuk.

gambar dengan warna neon- ingin menjadi tumpuan,banyak bercakap,periang,popular

baju t-shirt kosong- suka bersendiri dan hidup penuh rahsia,sikap terbuka dan sentiasa menerima teguran,bersikap agak ketinggalan suka memerap di rumah.

t-shirt ketat- sentiasa dahagakan pujian dari orang lain.happy go lucky dan jarang menunjukan imej sebenar,buat sebarang kerja dengan sempurna.

t-shirt longgar dan koyak-benci dengan hipokrit dan seorang yang emosional dan tidak suka mengganggu kehidupan orang lain.

Tiada ulasan:

ANDA MUNGKIN JUGA MEMINATI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...